Rólunk


Maritima Webáruház
Minden, ami textil – Minden, ami tetszik

Missziónk:

A Maritima Webáruháznál hiszünk abban, hogy egy otthont az olyan kiegészítők, használati eszközök, díszek tesznek igazán otthonossá, mint például a díszpárnák, a konyhai textilek és az ágyterítők. Egy heverő lehet egy egyszerű heverő, de néhány díszpárna máris olyan karaktert adhat neki, amitől többé már nem csak egy heverő, de a kedvenc heverőnkké válhat. Mindenkinek megvan a saját stílusa, és az életünk minden területét áthatja az az igényünk, hogy saját énünket kifejezzük valamilyen formában.
Azt szeretnénk, ha a Maritima Webáruházon keresztül végzett munkánk eredményeként az otthon fenntartása, díszítése többé nem „munka” lenne a vásárlóink számára, hanem az önkifejezés egy formája, amely energiával, örömmel, sőt büszkeséggel tölti el őket. Amikor megalapítottuk a vállalkozásunkat, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy ebben a kreatív, egyedi önkifejezésben segítsünk vásárlóinknak, és azt a nyugodt, jóleső érzést szeretnénk nyújtani, amikor egy olyan otthonba térhetnek haza, amely harmóniában van az elképzeléseikkel és stílusukkal.

Termékeink:

Termékkörünkben talál konyhai, hálószobai, fürdőszobai és gyerek textiltermékeket. Számos készterméket kínálunk a lakásdekorációhoz és háztartáshoz is, valamint tervezőkkel együtt dolgozva egyedi kézimunka termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Termékeink nagy része ideális ajándék is lehet, ha másoknak szeretnének örömet szerezni. 

Szolgáltatásaink: 

Tervezőinkkel egyeztetve vásárlóinknak lehetősége van egyedi termékek (például textil ajándéktárgyak, foltvarrott takarók, díszterítők) megrendelésére.

Kreativitásunk az Ön egyedi igényeinek szolgálatában!