Szállítási feltételek

 

Szállítási idő

A Maritima Webáruházban megrendelt termékeinek szállítási ideje általában 1 - 6 munkanap, attól függően, hogy a megrendelés időpontjában raktárunkban elérhető-e a megrendelt mennyiség. Rendelhető termékeknél, amelyek hetente egyszer kerülnek raktárunkra, a szállítási idő általában 2 - 10 munkanap. Egyedileg rendelt kézimunka termékek esetében minden esetben a tervezővel egyeztetve tudjuk visszajelezni a szállítási határidőt.
Technikai probléma (például az internet-szolgáltatás szünetelése), illetve időszakos torlódás vagy váratlan betegség esetén értesítjük Vevőinket az esetleges késésről.
Az áruk postára adásáról emailben tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Szállítási díjak

A Maritima Webáruház Vásárlóinak a következő szállítási és fizetési lehetőségek állnak rendelkezésére.

1.Személyes átvétel készpénzes fizetéssel: 0 Ft.
Az átvétel helye: 
Maritima Textil
Komárom (2900)
Kalmár köz 18/1.
Nyitva tartás:
Szombat: 9:00 - 12:00

2. Postán maradó szolgáltatás banki előreutalással: 790 Ft.
A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a postás nem házhoz viszi a csomagot, hanem Vásárlóink a megrendelt csomagot a hozzájuk legközelebb eső postán vehetik át. Kényelmes, gazdaságos megoldás Magyarország legtöbb településén. Különösen hatékony megoldás, amennyiben munkahelyi címét nem tudja megadni a csomag napközbeni átvételéhez, illetve ha nincs, aki otthon átvegye a csomagot. 
Kérjük, hogy a megrendeléskor a Megjegyzés rovatban adja meg a posta címét, ahol át szeretné venni a csomagot.
Kérjük, hogy a banki utalást csak akkor indítsa el, amikor Ügyfélszolgálatunk visszaigazolta a csomag raktári összekészítését és a szállítás időpontját!

3. Postán maradó szolgáltatás utánvéttel: 990 Ft.
A csomagot az Ön által megjelölt, legközelebbi postán veheti át, és az áru ellenértékét az átvételkor a postán fizeti ki.

4. Házhoz szállítás banki előreutalással: 1.190 Ft.
A csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre. 
Kérjük, hogy olyan címet adjon meg, amelyen napközben is át tudja venni a csomagot. 
Kérjük, hogy a banki utalást csak akkor indítsa el, amikor Ügyfélszolgálatunk visszaigazolta a csomag raktári összekészítését és a szállítás időpontját!

5. Házhoz szállítás utánvéttel: 1.690 Ft.
A csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, és a csomag díját a futárnak kell fizetnie készpénzben az átvételkor. 
Kérjük, hogy olyan címet adjon meg, amelyen napközben is át tudja venni a csomagot. 

Az árak bruttó árak és csomagonként értendőek.

 

 

Kedves Vásárlóink! 
A fenti árak és szállítási lehetőségek belföldi szállításra vonatkoznak. 
Külföldre történő szállítás esetén, kérjük, érdeklődjön a lehetséges szállítási időről és árakról a Maritima Webáruház Ügyfélszolgálatán.