Bevásárlókocsi
tartalma
Szállítási és fizetési
mód kiválasztása
Teljes végösszeg és
adatok megadása
Rendelés
véglegesítése

Válasszon szállítási módot:A megrendelt termékeket személyesen veszem át. Az átvétel helye: Maritima Textil 2900 Komárom, Kalmár köz 18/1. H-P: 9:00 - 17:00 Sz: 9:00 - 12:00
szállítási költség: 0 Ft
 

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a postás nem házhoz viszi a csomagot, hanem Vásárlóink a megrendelt csomagot a hozzájuk legközelebb eső postán vehetik át. Kényelmes, gazdaságos megoldás Magyarország legtöbb településén. Különösen hatékony megoldás, amennyiben munkahelyi címét nem tudja megadni a csomag napközbeni átvételéhez, illetve ha nincs, aki otthon átvegye a csomagot. Kérjük, hogy a megrendeléskor a Megjegyzés rovatban adja meg a posta címét, ahol át szeretné venni a csomagot.
szállítási költség: 790 Ft (790 Ft + 0% áfa)
 

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a postás nem házhoz viszi a csomagot, hanem Vásárlóink a megrendelt csomagot a hozzájuk legközelebb eső postán vehetik át. Az áru ellenértékét az átvételkor a postán fizeti ki.
szállítási költség: 990 Ft (990 Ft + 0% áfa)
 

A csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan címet adjon meg, amelyen napközben is át tudja venni a csomagot.
szállítási költség: 1 190 Ft (1 190 Ft + 0% áfa)
 

A csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, és a csomag díját a futárnak kell fizetnie készpénzben az átvételkor. Kérjük, hogy olyan címet adjon meg, amelyen napközben is át tudja venni a csomagot.
szállítási költség: 1 690 Ft (1 690 Ft + 0% áfa)
 

Válasszon fizetési módot:


Utánvétes fizetés: fizetés készpénzzel a megrendelt termékek átvételekor.
 

Banki előreutalás: Bankszámlaszámunk: 11740030-20055480-00000000 (OTP Bank Nyrt.) Kedvezményezett neve: Khayoun Renáta EV. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés sorszámát. FONTOS: kérjük, hogy csak azután indítsa el az utalást, amikor ügyfélszolgálatunk már visszaigazolta a szállítás időpontját!
 
Vissza